Om oss – Pris for hårtransplantasjon i Budapest, Ungarn

Den ungarske klinikken HairPalace i Budapest har tilbudt hårtransplantasjoner for mange pasienter siden 2012. I løpet av denne perioden har vi sørget for at utallige pasienter fra hele kontinentet har mottatt overlegne hårtransplantasjoner, og da snakker vi om pasienter fra Spania, Italia, England, Irland, Tyskland, Sveits, Østerrike og mange andre. Vi er stolte av at hver og en av pasientene våre forlot klinikken og reiste hjem 100% fornøyd med resultatet, og at de anbefalte klinikken vår til venner og familie.

Hårtransplantasjon, Priser, Garanti, ErfaringDe anbefalte klinikken vår fordi de fikk mer enn de forventet, og det de fikk «ekstra på toppen» var overlegen kvalitet og personlig service til priser de trodde var uoppnåelig. Å gjennomgå enhver type medisinsk behandling, i dette tilfellet hår/kapillærtransplantasjon i utlandet, har aldri vært og kommer heller aldri til å bli en lett eller enkel beslutning, men de stolte på oss og vi ga mye tilbake for støtten og tilliten de viste oss. De har blitt overbevist av egne erfaringer at det er hos oss man finner de beste spesialistene og at de bruker det mest teknologisk avanserte utstyret og teknikkene innen hårtransplantasjon, og det er da ikke tilfeldig at vi bruker «FUE2-SAFESystem».

Spesialister på hårtap og hodebunnHairPalace-klinikken var den første i Europa generelt og Ungarn spesielt som brukte denne revolusjonære FUE2-SAFESystem-metoden. Siden begynnelsen har både leger og spesialister på klinikken vår både jobbet og utviklet metoden sammen med Dr. James Harris, den verdenskjente spesialisten innen hårtransplantasjon. Vi utviklet denne nye metoden fra det tradisjonelle FUE-systemet, som fortsatt brukes av andre klinikker. Vi er stolte over at dette partnerskapet har gjort oss til en eksklusiv innovatør sammen med HSC-Colorado Institute i USA.

Avanserte kirurgisk follikulæruttak

Hårtap? Kvalitets hårklinikk i Budapest. Ungarn: Rimelig prisDet voksende antall pasienter garanterer også at Ungarn er det perfekte reisemålet for hårtransplantasjoner. Hårklinikken vår i Budapest bruker ikke bare den mest moderne teknikken, men absolutt alt vi bruker i klinikken fra utstyr, instrumenter og materialer er også av ypperste kvalitet i tillegg til at vi bruker de nyeste teknologiske nyvinningene.

Vi har hittil ikke snakket om priser og kostnader enda, og dette er fordi bredden av pasientnasjonaliteter på klinikken vår snakker for seg selv. Prisforskjellene fra vesteuropeiske klinikker til ungarske klinikker er slående, og det er ikke uvanlig at prisene er enten dobbelt eller tredobbelte av det du betaler i Ungarn, så tro oss når vi sier at du kan spare en slant.

Men det er vel også naturlig at enkelte mennesker er litt betenkte, spesielt når det gjelder språk. Her har du ingenting å være betenkt over; staben vår på HairPalace snakker engelsk, spansk, tysk og italiensk og vi er klare til å betjene deg og begynne behandlingsprosessen tre-fire uker etter at vi har bestemt budsjettet.

Prinsippet vårt er å kunne både gi og tilby fremtidige pasienter hårtransplantasjonstjenester av høyeste kvalitet der alt av nyvinningen kombineres: et dynamisk og profesjonelt team som bruker avansert teknologi med store prisfordeler over andre klinikker og korttidsbehandling.

For mer informasjon om priser, konsultasjoner eller å motta et tilbud, vennligst kontakt klinikken vår. Vi sees på klinikken vår i Budapest, Ungarn!

Mentés