Før og etter hårtransplantasjon etter operasjonen

På denne siden presenter vi bilder av «velkjente» personer som har vært pasienter her hos oss på HairPalace, og det er gjennom disse bildene at vi forplikter oss til å fortelle deg hvorfor pasientene våre har valgt oss og hvordan vi fortsetter å opprettholde høye standarder. Noen av pasientene som allerede har hatt operasjonen og lot oss laste opp bildene her, er også klare til å gå inn i detalj om hva vi gjorde for å forberede operasjonen, hva som skjedde under operasjonen og hvordan de opplevde det.

De snakker om behandlingsprosessen og hvordan de opplevde det mens de var her hos oss i Budapest. De snakker om fordelene med FUE2-SAFESystem, et system som kun blir brukt i klinikken vår i Budapest, Ungarn. Du kan overbevise deg selv at det vi gjør er utrolig effektivt og enkelt kun ved å se på bildene. Antall pasienter som har blitt operert i klinikken vår stiger stadig og meningene de har etter at hele prosessen er overstått er like overbevisende og positive.

Bilder av hårtransplantasjon før og etter 2022De fleste av pasientene vi får, som venter på hårtransplantasjon, blir anbefalt å komme hit av bekjente og tidligere pasienter. Dette er bevis på tjenestene vi tilbyr og da spesielt at metoden vi bruker – FUE2-SAFESystem – har blitt forbedret til det nesten perfekte og er per dags dato det beste systemet i verden. Prisene og kampanjene for 2018 finner du på siden «priser».

 

Bilder av hårtransplantasjon før og etter 2022