Hårtransplantasjon i Tyrkia eller Ungarn?

Tyrkia har lenge vært et sted for rimelige hårtransplantasjoner og hårrestaurasjonsbehandling, men Ungarn har de siste årene blitt en konkurrent når det gjelder medisinsk turisme. De som tidligere så Tyrkia som det eneste alternativet har nå flyttet blikket over til Ungarn siden de ungarske klinikkene har flere fordeler enn de tyrkiske.

I denne artikkelen kommer vi til å gi deg flere gode grunner hvorfor vi tror at Ungarn er et mye bedre valg for hårtransplantasjoner og hårrestaurering, spesielt hvis du bor i Europa. Sjekk ut bildet nedenfor som ble laget av MEDIGO, som er en portal for medisinsk turisme.

FUE hårtransplantasjon erfaring

Valg av hårklinikker

Selv om Budapest ikke har så mange klinikker som for eksempel Istanbul der du kan velge mellom svimlende 350 klinikker, så er det ikke slik at hårklinikker er mangelvare i Budapest. Tvert imot siden Budapest er en av de største sentrene for hårtransplantasjoner i EU.

Ungarns EU-medlemskap gjør det mulig for Ungarn å tilby europeiske innbyggere et bredt spekter av medisinske tjenester, fra hårtransplantasjoner til tannlegetjenester.

Priser på hårtransplantasjoner og pasienters rettigheter

Høy kvalitet hårtransplantasjon, til en rimelig pris. Sjekk her!Når det gjelder priser, så er både Ungarn og Tyrkia likestilte. Det vil si at prisene er stort sett de samme – begge er rundt 60-70% billigere enn i andre europeiske land. I motsetning til Tyrkia har Ungarn strenge EU-regler som de må følge når det gjelder helsevesen og forbrukslover.

Dette betyr at rettighetene dine både som pasient og forbruker er beskyttet. Siden Tyrkia ikke er medlem av EU og i den forstand faller utenfor EU-reglementet er det godt mulig du ikke får den samme beskyttelsen du ville fått i Ungarn eller andre europeiske land.

Sammenlikning av hårtransplantasjonsservice mellom Ungarn og Tyrkia

Ungarske hårklinikker opererer med priser basert på selve transplantasjonene eller hårbredde, og prisene er vanligvis fastsatt først uten noen form for skjulte kostnader. Det samme kan ikke sies om Tyrkia, hvor enkelte klinikker kan lure deg til å betale mer via skjulte kostnader for en operasjon.

Selv om det er tyrkiske hårklinikker i verdensklasse, så anbefaler vi deg i å gjøre hjemmeleksene dine og undersøke grundig slik at du kan unngå klinikkene som opererer med skjulte kostnader.

Sikkerhet og avstand fra Norge

Ungarn har også fordelen med at det er et mye tryggere valg enn Tyrkia. Hvis man tar den politiske uroen i betraktning i tillegg til demonstrasjoner, innvandringsproblemer og generell politisk ustabilitet, så er det mange pasienter som velger å reise til Ungarn for hårtransplantasjoner enn Tyrkia.

Ungarn er også geografisk nærmere de store europeiske byene enn det Tyrkia er, så det er jo et pragmatisk valg. Det er ganske mange rutineavganger til Budapest fra de fleste storbyene i Europa, og flytiden er kortere enn hvis man skulle fly til Tyrkia og derfor kan du spare både tid og penger.

Inklusive hårtransplantasjonspakker

Ungarske hårklinikker har attraktive pakker der alt er inkludert slik at du ikke behøver å bekymre deg om noe som helst mens du er i Ungarn. Disse pakkene inneholder som regel kostnader for hårtransplantasjonen og opphold på et firestjerners hotell i tillegg til gratis skyss fra og til flyplassen.

Ungarske hårklinikker har alt av moderne utstyr og fasiliteter som du forventer av klinikker i verdensklassen, og ungarske kirurger har som rykte å være noen av de mest veltrente og beste kirurgene når det gjelder transplantasjoner.