Velg En Hårklinikk Klokt

Beste hårtransplantasjon i NorgeNår alle tradisjonelle behandlinger for hårtap funker ikke – sjampo, kosttilskudd, krem, reseptbelagte medisiner, etc. – er hårtransplantasjon det eneste levedyktige alternativet for å gjenopprette håret.

Suksessen til en hårtransplantasjon avhenger av mange faktorer, og en viktig faktor er å velge en hårklinikk klokt.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, vil denne veiledningen til å velge en hårtransplantasjons-klinikk gå gjennom de tingene du bør vite om å velge den beste hårklinikken for deg.

Erfaring

Utføring av transplantasjonskirurgi er en grundig og vanskelig jobb som krever mye trening og erfaring. Pass på at hårklinikken du velger, er anerkjent og har kirurger med mange års erfaring på sitt felt.

Sjekk på nettet for å se omtaler om klinikken eller hår-kirurgen i spørsmålet for å få en ide om opplevelsen andre hadde under operasjonen på klinikken.

Konsultasjon

Ikke alle pasienter kvalifiserer for en hårtransplantasjon, men noen hårklinikker vil forsøke å presse folk til å ha en hårtransplantasjon uansett. Dessuten trenger ikke alle pasienter med hårtap hårtransplantasjon, i hvert fall ikke straks.

Vanligvis vil gode hår-spesialister undersøke årsakene til håravfallet ditt, og hvis de kan identifisere en underliggende årsak, vil de prøve ikke-invasiv hår-reparasjon metoder før de anbefaler hårtransplantasjon.

Før du foretar betalinger mot operasjon, må du sørge for at du er en egnet kandidat ved å diskutere alle behandlingsalternativer med hår-spesialisten din.

FUE-Prosedyrer – Hår restaurering

Det er to hoved transplantasjons-prosedyrer som brukes i dag: Follikulære Unit Extraction (FUE) og Follicular Unit Transplant (FUT/Strip) prosedyrer.

FUE-prosedyren fungerer ved å trekke ut enkelte hår, mens FUT-prosedyren utføres ved å trekke ut en stripe av hår fra donorområdet.

Hver prosedyre har sine fordeler og ulemper, og en god hår-kirurg skal diskutere disse med deg for å bestemme deg for den beste prosedyren sammen.

Pris på hårtransplantasjon

Kostnadene er selvfølgelig en annen viktig ting å vurdere før du får en hårtransplantasjon. Hårtransplantasjoner er ganske kostbare overalt, og generelt, jo mer anerkjente og moderne er hårklinikken, jo høyere er kostnadene av prosedyren din.

Det er imidlertid et unntak – å få en hårtransplantasjon i utlandet i et land som Ungarn. Ved å gå til en anerkjent hårklinikk i Ungarn, kunne du spare noen ganger så mye som 60% på hårtransplantasjon.

Ungarn er et godt reisemål for hårtransplantasjons-patienter fra hele Vest-Europa fordi det er en EU-stat, noe som betyr at hårklinikker er bundet av samme regelverk som klinikker i andre deler av EU.

I Ungarn bæres hårtransplantasjoner bare av kirurger spesialisert på hårtransplantasjons-kirurgi, og hårklinikker blir sterkt anbefalt av tidligere pasienter.

Avrundning

Å finne en hårklinikk som gir god verdi for pengene kreves noen undersøkelser, men når du finner den beste klinikken og prosedyren, kan du se frem til din hårtap-prosedyre.

Hvis du ikke er fornøyd med prisene oppgitt av hår-klinikker i ditt hjemland, se etter anerkjente hår-klinikker i Budapest og be om en konsultasjon!

loading…