Hårklinikk i Budapest, Ungarn 2022

Hårtransplantasjonsklinikker i utlandetHårtransplantasjonsklinikken HairPalace var den første klinikken i Budapest og Ungarn generelt som utførte hårtransplantasjoner med individuelle kapillærer eller hår. Klinikken som er unikt utstyrt hjelper de medisinske spesialistene, og da også deg, til å oppnå de beste resultatene som matcher forventningene dine.

Hele staben er der for å hjelpe deg, fra første stund til siste. Klinikkonsultasjonen holdes av spesialister innenfor dette feltet, så det er fritt frem for alle spørsmål du måtte ha. Vi evaluerer også graden av skallethet og lar deg vite hva som burde skje videre og hvordan.

Siden du setter din lit til oss og du bestemte deg for å besøke hårklinikken vår kan du være sikker på at vi vil undersøke alle de viktige faktorene, det være seg estetiske og medisinske aspekter, for å danne et godt grunnlag for hva som burde bli gjort og hvordan det skal utføres og så dermed bestemme oss for hva som er best for huden din og hvordan vi skal få gjort det med minimalt av belastning samtidig som vi garantert får et flott resultat.

• For øyeblikket så bruker transplantasjonsspesialistene våre den mest moderne metoden i Europa, kalt FUE2; det er en mer raffinert og utviklet metode som også forekommer i USA, som kalles SAFESystem.
• Takket være kirurgisk logistikk og de veldig unike instrumentene (selv sett fra europeisk ståsted), så har vi klart å redusere operasjonstiden ved hårtransplantasjoner hvis du sammenlikner andre europeiske klinikker, og det selv om vi har økt mengden hår vi bruker.
• Etter at vi har fjernet hår som preparasjon for operasjonen, så lagrer vi hårene i en spesiell type væske som holder hårene, folliklene og hårsekkene i optimale forhold, noe som gjør at de hårene vi bruker i transplantasjonen begynner å både «leve» og gro fortere enn vanlig.

Hva kan du bemerke deg og ta til etterretning fra dette?

Vi ville ikke vært viden kjent hvis vi ikke brydde oss om komforten din. Her på HairPalace så ønsker vi at alt skal være perfekt, fra komfort før operasjonen til under selve operasjonen og postoperativ behandling. Mens operasjonen pågår kan du høre på favorittmusikken sin, se på filmer du ikke har hatt tid til å se på før, eller du kan bruke WiFi til å gjøre dagligdagse ting som å sjekke epost eller Facebook. Hele prosessen bruker lokalbedøvelse, så du føler absolutt ingen smerte.

Pris for hårtransplantasjon i Budapest, Ungarn

Du kan kontinuerlig følge hva som skjer med hårene dine og være en aktiv deltaker i hele prosessen. Du kan se og følge med, du kan til og med telle hårkapillærene som blir fjernet og så satt inn mens du mottar detaljert informasjon fra kirurgiteamet vårt.