Hårerstatning Systemer VS Hårtransplantasjon

Hårerstatning Systemer VS HårtransplantasjonOpprettholde et sunt hår-hode blir en ekte ordensforstyrrelser etter en viss alder. Når problemer med hårfjerning begynner å komme frem, sliter folk vanligvis med lav selvtillit og tap av selvtillit.

De fleste vil oppsøke hårtap-terapier som spenner fra å endre livsstil for å velge kosmetiske og kirurgiske prosedyrer.

Hårerstatning systemer og hårtransplantasjon kirurgi er to av de vanligste hårtap-løsningene som folk vender seg til når de vender mot hårtynning, felling eller balding.

Det er sterke forskjeller mellom de to løsningene, men hvilken av disse er den mest effektive og hvilken skulle du velge?

Hårerstatning Systemer

Hårerstatning systemer er en ikke-kirurgisk tilnærming til å håndtere hår tynning og håravfall forårsaket av balding. De er ikke en permanent løsning, og de reverserer ikke hårtap, bare gjemmer problemet, om enn ganske vellykket.

Når du hører om hårutskiftingssystemer, kan du tenke på gammeldags parykker, hår-plugger og toupee. Heldigvis har dagens løsninger blitt mye bedre til å etterligne naturlig hår. Faktisk er mange hårstykker som brukes i dag laget av naturlig hår.

Selv når de er laget av syntetisk hår, er disse hår-stykkene langt mer sofistikerte enn tidligere toupee og parykker.

Basismaterialet på hvilket hår er bundet eller injisert, er konstruert av et materiale av polyuretan eller blonder. Hvis det er nødvendig å fikse disse til eksisterende hår, er det ulike prosedyrer som gjør det mulig, inkludert veving, fusjon, etc. Vedlegg til hodebunnen kan utføres med vanntette lim.

Hår utskifting systemer er tilgjengelige i en rekke farger, stil, tetthet, tekstur, etc., så matcher dem med eksisterende hår er et ikke-problem. De er også egnet for noen form for hårtap problemer fra mønster skallethet til hårtap forårsaket av kjemoterapi.

Hår-teknikeren din vil vanligvis pre-stylere hår erstatningen din, slik at det er klar til å bæres uten problemer.

Fordeler med Hårerstatning Systemer

Å velge hår erstatning leveres med følgende sett med fordeler:

 • Det er rimelig og klar til å ha på seg;
 • Det er en ikke-kirurgisk løsning som ikke gir noen risiko;
 • Masker midlertidig hårtap;
 • Det kan brukes i alle stadier av hårtap.

Ulemper med Hårerstatning Systemer

Hår erstatningssystemer er ikke uten sine ulemper, de mest bemerkelsesverdige de inkluderer:

 • Det er ikke noe hår tap reversering;
 • Krever konstant vedlikehold (styling og rengjøring);
 • De er bare en kosmetisk løsning og ikke en behandling eller et middel.

Hårtransplantasjon Kirurgi

I hovedsak er hårtransplantasjon kirurgi ferd med å høste hår fra områder av hodebunnen som ikke er berørt av hårtap og transplantere dem til områder av hodebunnen som er berørt.

Nøkkelen til vellykket hårtransplantasjon har et sunt donor hår, derfor er det viktig å utføre operasjonen mens pasienten fortsatt har hår i donorområdet (vanligvis baksiden av hodebunnen).

En moden hårlinje, som er en mindre enn 1,5 cm nedgang i håret som sluttfører til dine sen 20-årene, kan ikke være en klinisk signifikant forandring som vil kreve medisinsk hjelp, men en hårlinje som avtar mer enn 1,5 cm, bør være en god tid til å tenk på transplantatkirurgi som et alternativ.

En tricholog (hår-spesialist) kan avgjøre om din avtagende hårlinje er klinisk signifikant og kan anbefale behandlingsalternativer eller henvise til en hårtransplantasjons-kirurg.

Den kirurgiske prosedyren innebærer å dumpe hodebunnen for å høste hårsekkene, som deretter lagres i en spesiell løsning til mottakerområdet i hodebunnen er klar for implantasjon. Små snitt er laget for å transplantere disse hårsekkene.

Håret i mottakerområdet vil fortsette å vokse naturlig som det gjorde i donorområdet.

Fordeler med Hårtransplantasjon Kirurgi

Hårtransplantasjon er for tiden den mest effektive måten å reversere håravfall, fordelene inkluderer:

 • Tapt hår kan gjenopprettes, og et naturlig utseende kan oppnås;
 • Det er en permanent løsning som håret vil fortsette å vokse etter transplantasjonen;
 • Den kan utføres lett under lokalbedøvelse;
 • Det er et godt selvtillit boost for pasienter.

Ulemper med Hårtransplantasjon Kirurgi

Fordi det er en kirurgisk prosedyre, har hårtransplantasjon også noen ulemper:

 • Det kan være dyrt;
 • Det er fare for infeksjon i hodebunnen;
 • Det er fare for skade på hårsekkene under prosedyren (det kan føre til transplantasjons-feil);
 • Minimal arrdannelse.

Disse risikoene kan elimineres hvis du velger å få operasjonen din i en anerkjent hårklinikk, hvor transplantasjoner utføres av erfarne hår-kirurger ved hjelp av toppmoderne teknologi.

De høye kostnadene ved denne prosedyren kan reduseres vesentlig hvis du velger å ha hårtransplantasjons kirurgi i Budapest, Europas beste reisemål for hårtransplantasjons pasienter.

Hårerstatning VS Hårtransplantasjon – Hvilken er Best?

Disse risikoene kan elimineres hvis du velger å få operasjonen din i en anerkjent hårklinikk, hvor transplantasjoner utføres av erfarne hår-kirurger ved hjelp av toppmoderne teknologi.

De høye kostnadene ved denne prosedyren kan reduseres vesentlig hvis du velger å ha hårtransplantasjons kirurgi i Budapest, Europas beste reisemål for hårtransplantasjons pasienter….

Ved å diskutere alternativene med en tricholog kan du ta den beste beslutningen for ditt spesielle tilfelle, så ikke nøl med å bestille en avtale hvis du sliter med en avtagende hårlinje, hårtap og balding.

Få mer informasjon om hårtap kirurgi!

loading…