Spørsmål Du Bør Spørre En Hårklinikk Før Du Betaler For Sine Tjeneste

Spørsmål Du Bør Spørre En Hårklinikk Før Du Betaler For Sine TjenesteHvis ditt hår-taps-mønster ikke viser tegn på forbedring, kan du vurdere hårtransplantasjon kirurgi, men det er ikke en beslutning du bør ta lett, det er jo ditt utseende som er på linjen.

En ting du kan gjøre for å maksimere sjansene for en vellykket hårtransplantasjon, er å velge riktig hårklinikk, og du kan gjøre det gjennom mye forskning og ved å stille spørsmål.

Det er noen viktige spørsmål du bør spørre en hårklinikk før du betaler for sine tjenester, nemlig:

#1 Hvorfor bruke denne klinikken eller kirurgen spesielt?

Den viktigste avgjørelsen du kan ta er å velge en anerkjent klinikk og hår kirurg. Du kan undersøke kirurger og klinikker, lese anmeldelser, be om før og etter bilder av tidligere pasienter.

Du kan starte med å lete etter hår-kirurger via International Alliance of Hair Restoration Surgeons eller finne anerkjente klinikker på whatclinic.com eller andre lignende nettsteder.

#2 Skal jeg prøve hårtransplantasjon alternativer først?

Ja, hårtransplantasjon er indikert etter at du har prøvd alle andre behandlings-alternativer. Faktisk, noen behandlinger gjort før hårtransplantasjon kirurgi kan forbedre sin suksessrate.

For eksempel anbefales det at pasienter starter medisinsk hårtapbehandling et år før de får hårtransplantasjons-kirurgi for å redusere håravfall og stimulere veksten av nytt hår.

For tiden er det to effektive hårtap medisiner – Minoxidil og Finasteride. Minoxidil er en over-the-counter legemiddel som brukes topisk, og det er den aktive ingrediensen i Rogaine. Finasteride er et reseptbelagte legemiddel som tas oralt og det er den aktive ingrediensen i Propecia.

Snakk med legen din eller hår-spesialisten om hvilket alternativ som er bedre for deg.

#3 Hvilken hårtransplantasjons-prosedyre skulle du få?

Det er to hovedtyper av hårtransplantasjon – Follicular Unit Extraction (FUE) og Follicular Unit Transplantation (FUT).

Hovedforskjellen mellom FUE og FUT er måten hårsekkene høstes på. Med FUE høstes hårsekkene en etter en, noe som etterlater minimal arr og helbredelse tid er raskere, mens i tilfelle av FUT høstes hårsekkene fra baksiden av pasientens hode. Denne prosedyren er billigere og raskere, men det er mer omfattende arr og helbredelse tid.

Et annet alternativ som er populært blant menn som foretrekker barberte frisyrer, er Advanced Trico Pigmentation (ATP), som bruker en spesiell langvarig blekk (varer opptil 7 år) til å tatovere hodebunnen, og gir illusjonen av stubbe.

#4 Hva koster hårtransplantasjonen?

Hårtransplantasjon kostnader avhenger av hvilken type operasjon og antall hårfollikler du trenger. Av alle alternativene er ATP det minst kostbare (mellom £1000 og £3000), etterfulgt av FUT (koster mellom £5000 og £8000) og FUE som den dyreste (mellom £5000 og £12000).

Hvis du velger å velge tjenester fra en hårtransplantasjons-klinikk i utlandet (f.eks. I Ungarn), kan du spare mellom 40-60% på hårtransplantasjon.

#5 Bør jeg ta fri fra jobb etter operasjonen?

Hvis du ikke ønsker å ta fri fra jobb, kan du planlegge din kirurgi på en fredag slik at du har helgen til å hvile og slappe av.

Avhengig av hvilken type operasjon du får, kan det være litt rødhet og hevelse som vil trenge noen dager å avta. I tillegg vil legen din anbefale at du unngår støvete og skitne steder for å eliminere risiko for infeksjon.

#6 Må jeg gjenta hårtransplantasjons-prosedyren i fremtiden?

Resultatene av hårtransplantasjonen kirurgi vil ikke vise med en gang. Det kan ta opptil et år før du legger merke til de fulle effektene, så vær ikke motløs hvis du ikke ser noe som skjer i de første månedene. Hvis prosedyren utføres bra, er det liten eller ingen risiko for hårtransplantasjons-feil, og resultatene vil være permanente.

Imidlertid, fordi det transplanterte håret følger hårets vekstmønster for håret i donorområdet, vil det også oppstå et hvilket som helst håravfall som kan oppstå i donorområdet i mottakerområdet.

Så, nedover veien, må du kanskje gjenta prosedyren.