Hårtransplantasjons operasjon

Hårtransplantasjons operasjonVi vet fra erfaring at folk bruker å bli ganske skremte når de tenker på operasjoner. Noen hårtapsdoktorerer har operasjon som eneste løsning, som er ganske feil, fordi det finnes andre måter å behandle eldende hårfeste, fortynnet hår eller hårtap, men siden de får så flotte resultater med operasjonen er det den de foretrekker.

I tillegg er det også noe de kan utføre, og siden pasienten har kommet til kontoret deres, vil de mest sannsynlig ta en operasjon istedenfor å finne en naturlig kur eller noe annet. Menn bruker å utvikle forhøynet hårfeste eller fortynnet hår i panneområdet, som gjør at de begynner å tenke på å implantere nytt hår på disse stedene. Dette koster selvfølgelig, men de gode nyhetene er at hårtransplantasjonspriser har gått kraftig ned.

Den enkelste og beste hårtransplantasjons opereringsmåten, er å høste hårsekker fra baksiden av hodet ditt, hvor du ikke trenger dem. Dette er vanligvis bak i nakken hvor de vanligvis fjernes når du stusser håret ditt. Når høstingen er fullført, kan de begynne ved å plante hårsekkene dit du trenger dem, en etter en.

Før så det vanligvis ut som at de var implantert – du kunne se klare strake linjer av nytt voksende hår – men i dag har utviklingen av teknikker gjort at det nesten er umulig å se forskjellen mellom implantert hår og ditt naturlige hår. Den mest synlige forskjellen er i tykkelsen på håret – du kan ikke legge den så nærme overflaten da hodebunnene din lar det vokse naturlig.

Selv om det er en operasjon, er det langt fra å kutte opp skallen din og lukke den igjen – dette er det man vanligvis ser i plastisk kirurgi. Det gjøres med mikroutstyr, og du blir bare berørt i områder hvor hårsekkene blir høstet. Implanteringen er ikke akkurat er som hårextensions, og du vil måtte legge dem under huden din, som vanligvis er noe hodebunnen tåler og heles raskt fra.

Sluttresultatet kan sees etter et par måneder, og i de beste tilfellene er det ikke behov for flere runder med hårtransplantasjon. Dette varierer derimot etter hvordan pasienten velger å ta vare på hodebunnen og kroppen sin i ettertid. Du burde tenke på riktig næring og kosttilskudd, og doktoren din vil kanskje skrive ut medisiner som kan motvirke hårtap.

Vi vil ikke anbefale hårtransplantasjon før problemet allerede er godt synlig. Om ingen legger merke til det, burde du ikke bruke penger på noe du virkelig ikke trenger. Jeg foreslår at du lærer om kosttilskudd og sunt kosthold og livsstil, kombinert med en mild sjampo, som vil sikre deg fra videre hårtap. Om du allerede har hårtap som du kan se og det plager deg, kan du sikkert skaffe deg en operasjon som dette, fordi det vil ha stor betydning for utseendet ditt, men også selvsikkerheten din.

Få mer informasjon om hårtap kirurgi!

loading…