Skitne Hemmeligheter om Hårtransplantasjoner

Skitne Små Hemmeligheter om Hårtransplantasjoner Med de fantastiske gjennombruddene innenfor hårrestaureringsoperasjoner, er antallet hårtransplantasjoner på vei opp. Dagens hårtransplantasjonsteknologier kan skape imponerende resultater, som hjelper å reversere tap av hår av ulike årsaker.

Priser for hårtransplantasjoner forblir likevel høye, så pasientene må tenke nøye og velge riktig kirurg og hårklinikk når de velger å få en hårtransplantasjon.

Om du er blant de som vurderer å skaffe seg en hårtransplantasjon, trenger du å vite noen skitne hemmeligheter om dem før du går under kniven:

#1 Noen Hårklinikker kan være “Innpåslitne”

Noen hårklinikker vil prøve å bruke alle mulige salgsstrategier og komplott for å få pasienter til å bestemme seg for en hårtransplantasjon, men viser ikke same motivasjon når alternativer til transplantasjon diskuteres.

Om du noensinne føler deg tvunget til å skaffe en hårtransplantasjon under konsultasjonen, burde du be om en annen mulighet, eller dra til en annen hårklinikk.

Alle klinikker er ikke like, så å finne en klinikk med godt rykte er en måte du kan unngå å bli presset til en operasjon du kanskje ikke vil ha, eller trenger.

#2 Et Enkelt Inngrep er Ofte ikke Nok

Avhengig av omfanget av hårtapet og hvor langt prosessen har kommet, kan det hende du vil trenge mer enn et inngrep for å oppnå en naturlig look, eller du kan måtte gjenta prosedyren en gang i framtiden.

Det er vanlig at folk trenger 2-3 operasjoner i løpet av livet, men noen hårklinikker hevder at resultatene deres er permanente, som ikke er sant.

De er bare permanente med tanke på at de ikke fungerer som en parykk du kan ta av og på, og nytransplantert hår er ikke skånet fra ytterligere hårtap i framtiden.

#3 Det kan ta Opp Til 12 Måneder før Resultatene Virkelig Vises

Ikke legg deg på operasjonsbordet med forventninger om en komplett makeover. Hårtransplantasjoner medfølger måneder med kinkig hårvekst, og komplette resultater vil ikke sees før rundt 12 måneder etter.

#4 Helningsprosessen kan være Smertefull

Selv om operasjonen i seg selv ikke gjør vondt, kan helningsprosessen være vond. Forvent opphovning, sårskorper og kløe i hodebunnen i ukene etter operasjonen. Hårkirurgen din vil informere deg om tiltak som vil hjelpe etter operasjonen, og også ting du må holde deg unna, som hard trening, røyking og drikking.

#5 Noen Pasienter Trenger også Medisinsk Behandling

Noen ganger er ikke operasjonen nok, og kirurgen vil råde deg til å prøve ut kombinasjonsbehandling som inkluderer operasjonen, etterfulgt av et par runder med hårtapsmedisin som Propecia for å forsterke effektiviteten av operasjonen.

#6 Arr kan forekomme

Avhengig av type operasjon du får utført, kan det dukke opp arr i donorområdet. Hårkirurgen vil prøve å forhindre det, men alle hodebunner heles ikke på samme måte. Om du ønsker å ha svært kort hår, kan du diskutere dette med hårkirurgen din før du skaffer deg en hårtransplantasjon.

#7 Ikke Alle Hårkirurger er Gode

Selv om det blir reklamert som en enkel, minimalt inntrengende prosedyre, er en hårtransplantasjon en vanskelig operasjon hvor suksessraten avhenger av ferdigheter og ekspertise hos kirurgen. Velg å ta operasjonen hos en erfaren og dyktig hårkirurg som garanterer suksessresultater.

#8 Håroperasjon er Tidssensitivt

Det finnes en tidsbegrensning på når du kan skaffe deg hårtransplantasjon, og det er før du begynner å miste hår i donorområdet, som er området bak i hodebunnen. Det er bare så så mye hår som kan vokse tilbake i dette området, så det er viktig å ta operasjonen mens du fortsatt har hår der.

Oppsummering

En dårlig hårklinikk kommer til å holde munn om disse tingene, men en god klinikk vil informere deg om alt det gode og det dårlige ved hårtransplantasjoner, så du kan ta et velinformert valg.

Når det utføres av erfarne kirurger på en pasient som kvalifiseres for en hårtransplantasjon, kan operasjonen ha flotte resultater, og ingen vil noensinne få vite at du tok en hårtransplantasjon.

Derfor, burde du gjøre research, og spørre spørsmålene dine, så du også kan få de perfekte resultatene!

Få mer informasjon om hårtap kirurgi!

loading…