Hårtransplantasjonsteamet

Medlemmene I hårtransplantasjonsteamet på La Porta-HairHungary i Budapest deltar på internasjonale kurs, møter, studieturer og besøk hos andre hårtransplantasjonsklinikker, og dette er derfor de siste prosedyrene og de nyeste metodene er velkjente og oppdatert. Som en eksklusiv innovasjonspartner med HSC Colorado i USA jobber vi ofte med den mest respekterte hårtransplantasjonskirurgen i verden, Dr. James Harris.

Dr. Péter Vancsó – plastisk kirurg, medisinsk direktør

Etter at jeg gikk ut fra det medisinske universitetet, så føler jeg at kirurgien fyller en stor og viktig del av livet mitt. Ettersom jeg har utviklet meg profesjonelt har jeg vært heldig i at jeg har lært og jobbet i dette vakre yrket sammen med de beste personlighetene innen kirurgien. De beste er uten tvil Prof. Dr. Antal Renner og Prof. Dr. Gusztáv Gulyás. Med deres hjelp, veiledning og råd har jeg lært mye. Min profesjonelle aktivitet dekker kosmetisk kirurgi, den mest moderne hårtransplantasjonsmetoden som er FUE2 – SAFESystem, og rekonstruktiv plastisk kirurgi og håndkirurgi.

Dr. Balázs Simon – hårtransplantasjonsspesialist og kirurg

Jeg ble ferdig med studiene mine på det medisinske universitetet i Szeged, der jeg fra de første årene bevisst orienterte meg mot plastisk kirurgi. Hårtransplantasjon er faktisk et ekstremt vanskelig yrke å bevege seg mot, men erfaringen jeg har fra plastisk kirurgi ga meg et veldig godt ståsted for andre typer kirurgiske inngrep med alle detaljene man må gjennomføre på et nesten kunstnerisk nivå når det gjelder intensitet og hvordan man lærer seg nye ferdigheter.

Som en kirurg som utfører både plastisk kirurgi og hårtransplantasjoner, så prøver jeg alltid å oppnå total presisjon, som jeg kan garantere pasienter ved hjelp av de teknikkene, metodene og metodene vi bruker i klinikken vår i Budapest.

Dr. Tímea Boros – hårtransplantasjonsspesialist og kirurg

I 2012 fullførte jeg studiene mine hos det medisinske sykehus og universitetet i Debrecen, Ungarn. Senere begynte jeg å jobbe i Vác, på avdelingen for generell kirurgi på Jávorszky Odon-sykehuset. I 2014 kom jeg tilbake til Budapest og jobbet på Honvéd-sykehuset (bade sivilt og militært) der jeg utførte en rekke spesielle og livreddende kirurgier. Under den profesjonelle utviklingen min var det definitivt en bonus at jeg på hensikt valgte dette yrket. Helt siden jeg var et barn har jeg elsket dette yrket, og derfor er ikke livet mitt bare en streng med hell, men heller en kontinuerlig grunnmur som jeg bygger meningsfullt på videre.

Dagens hårtransplantasjoner en prosess som har tatt lang tid å perfeksjonere som kan forandre livet til pasientene. Målet er alltid å få maks ut av det vi gjør, fra presise design helt til alt har blitt realisert og det er takket være de spesielle instrumentene som kreves av SAFESystem-metoden og takket være den amerikanske foreningen for å ha oppnådd det vi har gjort.

Dr. Tünde Szalai – hårtransplantasjonsspesialist og kirurg

Jeg studerte og fullførte studiene på medisinske universitetet i Szeged i Ungarn. I løpet av studietiden min tok jeg del i flere profesjonelle kirurgikurs og hårtransplantasjoner i land som USA og Portugal. Etter å ha fullført studiene mine fokuserte jeg fullstendig på hårtransplantasjon og fant ut at jeg ikke ville gjøre noe annet profesjonelt.

Hårtransplantasjon krever mange ting av kirurgene som profesjonalitet, perfeksjonisme, presisjon som sikrer både åpen og effektiv kommunikasjon som bidrar stort til både tillit og gjensidig sympati mellom lege og pasient, som jeg føler er selve grunnlaget for alles tilfredsstillelse.